Coaching en vitaliteit

“De bedoeling van jouw leven is te zijn wie je bent”

Coaching
Het gaat erom dat iedereen mag ontdekken waar zijn eigen FLOW zit. Ik ben dankbaar als ik hierbij een stukje mee kan lopen op jouw reis.

Ik ga niet het probleem voor je oplossen maar kan met behulp van verschillende technieken jou ondersteunen om weer terug in je eigen kracht te komen.

Ik ben opgeleid tot NLP Master coach, heb diverse opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van Systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen) en in het najaar van 2022 heb ik het 1e jaar afgerond van de opleiding tot energetisch systeemtherapeut.

Heb je het gevoel dat je een stap wil zetten in persoonlijke groei maar dat je telkens tegen dezelfde patronen en belemmeringen aan loopt? En weet je nog niet goed hoe of is het tegelijkertijd spannend? Dat is heel normaal en daarin ben je niet de enige. Ik bied de veiligheid en de kaders om je hierin te begeleiden. Het begint met het zetten van een eerste stap. Jij bepaalt vervolgens in jouw proces het tempo.

Heb je geen persoonlijke coachvraag maar heb je interesse in een workshop op het gebied van NLP en/of systemisch werk? Stuur me een berichtje en ik neem hierover contact met je op.

Vitaliteit
Een boost voor je vitaliteit is een ontspanningsmassage. Gun jezelf een “Me Time” moment waarbij je even alles kan loslaten. Een shiatsu behandeling gaat over het loslaten van blokkades.

Het is een van oorsprong Japanse drukpuntmassage waarbij gewerkt wordt met energiebanen. Het is een behandeling die ervoor zorgt dat je dichter bij jezelf komt. Bij de Shiatsu massage wordt de cliënt behandeld met de kleding aan.

Shiatsu massage is een ontspannende behandeling waarbij de balans wordt hersteld tussen lichaam en geest. De behandeling bevordert de doorstroming van jouw levensenergie.

Het effect van de behandeling kan naast ontspanning, ook andere gevoelens met zich meebrengen zoals onwennig, onrust of bepaalde emoties. Er is na de massage ruimte om hierop in te gaan. Veelal combineer ik massage behandelingen met een persoonlijk gesprek over wat er naar boven is gekomen. Ook hier geldt (net als bij de coaching) dat je zelf de keuze en dus de regie hebt om hier iets mee te doen.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking via info@dekaapadvies.nl of bel 06-25554826.